Sitemize Hoşgeldiniz

MyMe Cosmetics

Navigation
media

Yaşa Meydan Okuyan Cilt Bakım Ritüeline Ne Zaman Başlayacaksınız?

Eski bir atasözü derki; ‘Önce Alınan Önlem Tedaviden Daha İyidir’. 

Cildinize bakmaya başlamak için asla çok erken (veya geç) değildir. Bilinçli bir cilt bakımı yapmak, cildinizin sağlığını ve canlılığını uzatmak için önemlidir.  Bu basit güzellik kuralları ile cildinize iyi bakın. Eğer hala lekelerle mücadele ediyorsanız, benzoil peroksitten uzaklaşın. Cildinizin en ihtiyaç duyduğu kolajeni yok etmeyin ve cildinizi cilt bakım kremleri ile temizleyin. Cildin dengesini bozmadan kirleri temizleyip, gözenekleri temiz tutun.  

Hücresel yavaşlamayı önceden empoze etmek için eksfoliasyondan uzak durun.


 

Serumunuzu güçlendirin: Serbest radikallerle mücadele etmeye ve cildinizdeki kolajeni, cildin mukavemetini ve elastikiyetini korumaya yardımcı olacak vitamin açısından zengin olanı tercih edin. C vitamini güçlü bir antioksidandır ve cildi parlatır. Cildinizi temizlemek için uygulayın veya gündüz kremine birkaç damla ekleyin. 

 

Yüz yağını deneyinCildi esnekleştirmek için ideal olmakla kalmayıp aynı zamanda dengeleyicidirler. Günlük kullandığınız kremlerin üzerine (güneş kremi öncesi) uygulayın, gece yatmadan önce cildinizi temizleyin, kan akışını ve saf, güçlü içeriğin nüfusunu arttırmak için cildinize masaj yapın. 

 

Göz kremi seçimine dikkat edin: Cildinizin esnekliğini ve yoğunluğunu korumak için doğru göz kremlerini kullanmanız gerekmektedir. Hassas göz çevrenize gereken önemi vermelisiniz. Yüz ifadenizden kaynaklı oluşan çizgilerin kalıcı olmasını önlemek için göz çevresi bakımını ihmal etmeyin. Göz çevresiyle mücadele etmek ve koyu halkaları en aza indirgemek için peptitler, retinoidler ve hyaluronik asit içeriğinden oluşan göz kremlerini tercih edin. 

 

Hücresel yavaşlamaya karşı savaşmanın en iyi yollarından biri A vitaminidir. Cildi sıkılaştıran  kolajenin sentezini artırarak harikalar yaratır. Cilt bakım ritüelinize cilt yenileyici retinol içerikli gece kremlerini ekleyin.

  • Mar 15, 2018
  • Category: Business
  • Comments: 0

Comments: 0

No comments

Leave a Reply

Your email address cannot be published. Required fields are marked*

ÜCRETSİZ KARGO

150 TL ve Üstü Alışverişlerde

KAPIDA ÖDEME

Ödemenizi Kapıda Yapın

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

3D Güvenli Alışveriş Seçeneği

7/24 DESTEK

7/24 Online Satış ve Destek